Harahorn Hotel – Hemsedal

Arkitekturen, naturskjønne omgivelser og atmosfæren på Harahorn gir energi til å jobbe bedre og tenke klarere og høyere.
SESONGBASERT OG KORTREIST

Kjøkkenet på Harahorn styres av Jørgen Kolderup som vektlegger smaker av norske fjell. Ureiste råvarer som fjellørret fra lokale vann, reinsdyr som har beitet i nærheten, selvplukkede multer, krekling, tyttebær, granskudd og einebær er i fokus.
Rene og naturlige ingredienser preger Harahorns menyer.
Vi leker gjerne med gamle tradisjonsteknikker som røyking, salting og raking – for så å gi det et moderne uttrykk igjen.
Til sammen gir dette helt unike retter og smaker som ikke fås noe annet sted enn på Harahorn.

Harahorn er et eventyr 1100 meter over hverdagen, kun 15 minutters kjøring fra Hemsedal sentrum.
Her får du den gode høyfjellsfølelsen året rundt!
Vi har overnatting og servering av høy kvalitet og sikrer unike rammer rundt ditt opphold. Hos oss kan du føle deg hjemme, og samtidig nyte service av ypperste klasse.

Velkommen! 

Ønsker du å arbeide her?

Aktuelle arbeidsområder

Hemsedal Møbler

Vi har blitt lærebedrift i Salgsfaget og har fått vår første lærling, noe vi er svært fornøyde med.

les mer

Strendo Trevare – Ål

Strendo Trevare er ny lærebedrift i Kontor- og Administrasjonsfaget og Salgsfaget.
Høsten 2021 fikk vi vår første topp motiverte lærling i Kontor- og Administrasjonsfaget.

les mer

Vestlia Resort – Geilo

Vestlia Resort tar årlig inn tre/fire lærlinger i Kokkfaget, en lærling i Servitørfaget en/to lærlinger i resepsjonen med vg2 Reiselivsfaget.
Ta læretiden din ved et av Norges fremste ski- og sparesorter, midt i smørøyet av Geilos vakre fjellnatur og mange aktiviteter.

les mer

Dr. Holms – Geilo

Dr. Holms tar inn to lærlinger i Kokkfaget, en lærling i Servitørfaget og en lærling i resepsjonen med vg2 Reiselivsfag.
De som jobber på Dr. Holms er stolte av å være en del av hotellets historie. Den strekker seg 110 år tilbake.

les mer

Smakeriet Beefbar – Geilo

Smakeriet er et helt nytt restaurantkonsept med fokus på kvalitet i alle ledd. Vi benytter oss av lokale råvarer og leverandører.

les mer