
SESONGBASERT OG KORTREIST
Kjøkkenet på Harahorn styres av Jørgen Kolderup som vektlegger smaker av norske fjell. Ureiste råvarer som fjellørret fra lokale vann, reinsdyr som har beitet i nærheten, selvplukkede multer, krekling, tyttebær, granskudd og einebær er i fokus.
Rene og naturlige ingredienser preger Harahorns menyer.
Vi leker gjerne med gamle tradisjonsteknikker som røyking, salting og raking – for så å gi det et moderne uttrykk igjen.
Til sammen gir dette helt unike retter og smaker som ikke fås noe annet sted enn på Harahorn.
Harahorn er et eventyr 1100 meter over hverdagen, kun 15 minutters kjøring fra Hemsedal sentrum.
Her får du den gode høyfjellsfølelsen året rundt!
Vi har overnatting og servering av høy kvalitet og sikrer unike rammer rundt ditt opphold. Hos oss kan du føle deg hjemme, og samtidig nyte service av ypperste klasse.
Velkommen!