Hemsedal Café

Hemsedal Café tilbyr kortreiste lunsj- og middagsretter. Variert og spennende meny med kvalitetskjøtt fra Brandvoll Fjellgard i Hemsedal samt egne matkonsepter, ”Kleberstein” og ”Kveldens Grill".
Hemsedal Café ligger midt i hjertet av Hemsedal Sentrum, og ble etablert i 1989. På vinterstid kan man stå på ski ned «sentrumsløypa» fra toppen av Hemsedal Skisenter og rett ned til Cafeen. Gratis skibuss stopper jevnlig på utsiden og frakter deg tilbake til skisenteret.

Cafeen er det naturlige treffstedet for Fjellfolket. Historien ligger i veggene, og du får straks følelsen av alle minnerike utelivs og matopplevelser som er levert her i over 30 år. Cafeen er en tradisjonsrik restaurant med en herlig & avslappet atmosfære. Dagtid finner du en enklere meny, med noe for en og hver. Kveldstid tilbyr vi en godt utarbeidet a`la carte meny. Med et fokus på lokale og nærprodusete råvarer kommer også alt vårt kjøtt fra Brandvoll Gård her i Hemsedal.

Ønsker du å arbeide her?

Aktuelle arbeidsområder

Hemsedal Møbler

Vi har blitt lærebedrift i Salgsfaget og har fått vår første lærling, noe vi er svært fornøyde med.

les mer

Strendo Trevare – Ål

Strendo Trevare er ny lærebedrift i Kontor- og Administrasjonsfaget og Salgsfaget.
Høsten 2021 fikk vi vår første topp motiverte lærling i Kontor- og Administrasjonsfaget.

les mer

Vestlia Resort – Geilo

Vestlia Resort tar årlig inn tre/fire lærlinger i Kokkfaget, en lærling i Servitørfaget en/to lærlinger i resepsjonen med vg2 Reiselivsfaget.
Ta læretiden din ved et av Norges fremste ski- og sparesorter, midt i smørøyet av Geilos vakre fjellnatur og mange aktiviteter.

les mer

Dr. Holms – Geilo

Dr. Holms tar inn to lærlinger i Kokkfaget, en lærling i Servitørfaget og en lærling i resepsjonen med vg2 Reiselivsfag.
De som jobber på Dr. Holms er stolte av å være en del av hotellets historie. Den strekker seg 110 år tilbake.

les mer