Skigaarden – Hemsedal

Høyt til værs, i hjertet av Hemsedal Skisenter finner du Skigaarden.

SPIS GODT PÅ SKIGAARDEN
Man skal spise godt til gards, liten som stor. I vårt hovedhus finner du alle våre tre spisesteder (à la carte, burger og pizza), som byr på deilige og hjemmelagde matopplevelser med lokale råvarer i bunn. 

Høyt til værs, i hjertet av Hemsedal Skisenter. Her finner du Skigaarden. Som utendørsentusiaster, elskere av høyfjellet og ivrige skikjørere tør vi påstå at dette er Norges ultimate sted for ski- og fjellfolk. Ikke bare kan du våkne opp til en storslagen utsikt. Skigaarden er bygget med kompromissløs kvalitet og kjærlighet for detaljer. I hovedhuset ligger tre forskjellige spisesteder under samme tak. Perfekt for et avbrekk enten du står eller går på ski. Med alpinløyper på alle kanter og umiddelbar nærhet til de vakre fjellområdene i Holdeskaret, er dette drømmestedet sommer som vinter. Velkommen til Hemsedal og velkommen til gards!

Ønsker du å arbeide her?

Aktuelle arbeidsområder

Hemsedal Møbler

Vi har blitt lærebedrift i Salgsfaget og har fått vår første lærling, noe vi er svært fornøyde med.

les mer

Strendo Trevare – Ål

Strendo Trevare er ny lærebedrift i Kontor- og Administrasjonsfaget og Salgsfaget.
Høsten 2021 fikk vi vår første topp motiverte lærling i Kontor- og Administrasjonsfaget.

les mer

Vestlia Resort – Geilo

Vestlia Resort tar årlig inn tre/fire lærlinger i Kokkfaget, en lærling i Servitørfaget en/to lærlinger i resepsjonen med vg2 Reiselivsfaget.
Ta læretiden din ved et av Norges fremste ski- og sparesorter, midt i smørøyet av Geilos vakre fjellnatur og mange aktiviteter.

les mer

Dr. Holms – Geilo

Dr. Holms tar inn to lærlinger i Kokkfaget, en lærling i Servitørfaget og en lærling i resepsjonen med vg2 Reiselivsfag.
De som jobber på Dr. Holms er stolte av å være en del av hotellets historie. Den strekker seg 110 år tilbake.

les mer

Smakeriet Beefbar – Geilo

Smakeriet er et helt nytt restaurantkonsept med fokus på kvalitet i alle ledd. Vi benytter oss av lokale råvarer og leverandører.

les mer