Børrestad – Gol

Vi har blitt lærebedrift i Salgsfaget og har fått vår første lærling, noe vi er svært fornøyde med.

Børrestad Gol, tidligere kjent som Match, er en velkjent butikk som har vært etablert siden 1997. Med en omfattende kunnskap om klær og mote, samt et bredt utvalg av produkter, streber vi etter å gi deg en førsteklasses butikkopplevelse og utmerket service.

Butikken vår har et stort utvalg av klær og tilbehør for både damer og herrer. Enten du er ute etter trendy hverdagsklær, elegante antrekk for spesielle anledninger eller avslappede fritidsklær, vil du finne et bredt spekter av stiler, størrelser og merker hos oss.

Vårt erfarne og vennlige personale står alltid klare til å hjelpe deg med å finne de rette plaggene og tilbehøret som passer din stil og preferanser. Vi ønsker å skape en behagelig og inspirerende atmosfære i butikken, der du kan ta deg tid til å utforske og finne dine favoritter.

Besøk Børrestad, og opplev en butikk som er dedikert til å hjelpe deg med å finne klær og tilbehør som passer din personlige stil og behov. Vi ser frem til å ønske deg velkommen og gi deg en fantastisk shoppingopplevelse.

 

 

 

 

Ønsker du å arbeide her?

Aktuelle arbeidsområder

Salg

Salg handler i stor grad om å sette kunden i fokus og å skape fornøyde kunder.

les mer

Hos Josefine – Gol

Vi har blitt lærebedrift i Salgsfaget og har fått vår første lærling, noe vi er svært fornøyde med.

les mer

SPAR – Nesbyen

SPAR Nesbyen har blitt lærebedrift og vi har fått vår første topp motiverte lærling i Salgsfaget.

les mer

KIWI – Gol

KIWI Gol har blitt lærebedrift i Salgsfaget og fått sin første lærling.

les mer