Sletto Bygg – Gol

Sletto Bygg tilbyr arkitektarbeider, prosjektering og bygging av hytter, bolighus og næringsbygg. Vi har lang erfaring, er en seriøs aktør i markedet og kjennetegnes for håndverk av beste kvalitet.

Sletto Bygg ble etablert i 1995, og består av dyktige fagarbeidere som utfører kvalitetshåndverk med fine bygningsmessige detaljer. Vi tegner, prosjekterer og bygger hytter, bolighus og næringsbygg. I tillegg kommer oppdrag som tilbygg, rehabilitering og oppføring av uthus og anneks. Siden oppstarten i 1995 har vi satt opp et hundretalls hytter i Hallingdal.  Sletto Bygg har lang erfaring og mange flotte referanseprosjekter.

Vi utfører alt fra skisse til ferdigstilling, og som kunde får du kun èn kontrakt og èn kontraktspartner å forholde deg til. Dette gir deg bedre oversikt og enklere oppfølging. Vi er opptatt av at våre kunder skal få den beste løsningen med hensyn til utforming og pris, og vi skreddersyr løsninger som passer deg. Du har anledning til å påvirke utviklingen av byggeprosjektet ved å være med på å ta beslutninger om løsninger og kostnad underveis i prosessen.

Vi påtar oss oppdrag i hele Hallingdal og står for den totale gjennomføringen fra planlegging til ferdigstillelse slik at nybygget blir slik du vil ha det. Ta kontakt med oss for en uformell byggeprat.Hallingdal har en sentral beliggenhet mellom Oslo og Bergen. Her finner du et rikt utvalg av ski- og sykkelløyper, skianlegg og turstier. Vi kan hjelpe deg med å bygge i det området som passer deg og dine behov.

Ønsker du å arbeide her?

Aktuelle arbeidsområder

Børrestad – Gol

Vi har blitt lærebedrift i Salgsfaget og har fått vår første lærling, noe vi er svært fornøyde med.

les mer

Tømrer

Ta læretiden din som tømrer i Hallingdal, der hus -og hyttebygging har lange tradisjoner.

les mer

Hos Josefine – Gol

Vi har blitt lærebedrift i Salgsfaget og har fått vår første lærling, noe vi er svært fornøyde med.

les mer

SPAR – Nesbyen

SPAR Nesbyen har blitt lærebedrift og vi har fått vår første topp motiverte lærling i Salgsfaget.

les mer

KIWI – Gol

KIWI Gol har blitt lærebedrift i Salgsfaget og fått sin første lærling.

les mer

Strendo Trevare – Ål

Strendo Trevare er ny lærebedrift i Kontor- og Administrasjonsfaget og Salgsfaget.
Høsten 2021 fikk vi vår første topp motiverte lærling i Kontor- og Administrasjonsfaget.

les mer

Vestlia Resort – Geilo

Vestlia Resort tar årlig inn tre/fire lærlinger i Kokkfaget, en lærling i Servitørfaget en/to lærlinger i resepsjonen med vg2 Reiselivsfaget.
Ta læretiden din ved et av Norges fremste ski- og sparesorter, midt i smørøyet av Geilos vakre fjellnatur og mange aktiviteter.

les mer