Fagkurser for kokkelærlingene

Hallingdal Opplæringskontor arrangerer en rekke med fagkurser for kokklærlingene.
Hallingdal Opplæringskontor arrangerer en rekke kurser for kokkelærlingene.

  • Lokal mat – besøk hos lokale produsenter. Dette er en blikjent-tur for nye lærlinger
  • Bær fra fjellet – molter, tyttebær, krekling og blåbær.
  • Takke- og brødbaking. Hvordan kan takkebaking brukes i moderne retter?
  • Bressering, souvid og langtidssteking. Råvarer av kjaker, nakke, bog og ribbe.
  • Speking av kjøtt og spekepølser + pølsemaking
  • Fisk og skalldyr. Filetering av fisk og rensing av skalldyr.
  • Sauser og supper. Saus er nøkkelen til forståelse av kjøkkenet.
  • Ville vekster. Tur ut i naturen for å plukke ville vekster som granskudd, engsyre, forglemmegei, røtter mm.

 

Vil du vite mer?

Se våre relaterte innlegg

Hos Josefine – Gol

Hos Josefine – Gol

Vi har blitt lærebedrift i Salgsfaget og har fått vår første lærling, noe vi er svært fornøyde med.

les mer
SPAR – Nesbyen

SPAR – Nesbyen

SPAR Nesbyen har blitt lærebedrift og vi har fått vår første topp motiverte lærling i Salgsfaget.

les mer
KIWI – Gol

KIWI – Gol

KIWI Gol har blitt lærebedrift i Salgsfaget og fått sin første lærling.

les mer