Servitør

Som servitør må du være interessert i mat og drikke og ikke minst være glad i mennesker.

Å være en god servitør betyr at du i tillegg til å vite om matens og drikkens betydning for helse, hygge og velvære også vet litt om hvordan mat og drikke produseres og oppleves.

Ønsker du å vite mer?

Her er noen som trenger deg

Vestlia Resort – Geilo

Vestlia Resort tar årlig inn tre/fire lærlinger i Kokkfaget, en lærling i Servitørfaget en/to lærlinger i resepsjonen med vg2 Reiselivsfaget.
Ta læretiden din ved et av Norges fremste ski- og sparesorter, midt i smørøyet av Geilos vakre fjellnatur og mange aktiviteter.

les mer

Dr. Holms – Geilo

Dr. Holms tar inn to lærlinger i Kokkfaget, en lærling i Servitørfaget og en lærling i resepsjonen med vg2 Reiselivsfag.
De som jobber på Dr. Holms er stolte av å være en del av hotellets historie. Den strekker seg 110 år tilbake.

les mer

Smakeriet Beefbar – Geilo

Smakeriet er et helt nytt restaurantkonsept med fokus på kvalitet i alle ledd. Vi benytter oss av lokale råvarer og leverandører.

les mer

Reiseliv

Hallingdal er en av norges sterkeste reiselivsregioner og kan by på flere spennende lærebedrifter.

les mer

Kokk

I Hallingdal finner du mange hoteller og restauranter med svært høy grad av fokus på service, opplevelser, mat og drikke.

les mer

Salg

Salg handler i stor grad om å sette kunden i fokus og å skape fornøyde kunder.

les mer

Tømrer

Ta læretiden din som tømrer i Hallingdal, der hus -og hyttebygging har lange tradisjoner.

les mer

Skogfag

Skogfaget skal legge grunnlaget for yrkesutøvelse innen forvaltning og drift av skog.

les mer