Servitør

Som servitør må du være interessert i mat og drikke og ikke minst være glad i mennesker.

Å være en god servitør betyr at du i tillegg til å vite om matens og drikkens betydning for helse, hygge og velvære også vet litt om hvordan mat og drikke produseres og oppleves.

Ønsker du å vite mer?

Her er noen som trenger deg

Vestlia Resort – Geilo

Vestlia Resort tar årlig inn tre/fire lærlinger i Kokkfaget, en lærling i Servitørfaget en/to lærlinger i resepsjonen med vg2 Reiselivsfaget.
Ta læretiden din ved et av Norges fremste ski- og sparesorter, midt i smørøyet av Geilos vakre fjellnatur og mange aktiviteter.

les mer

Dr. Holms – Geilo

Dr. Holms tar inn to lærlinger i Kokkfaget, en lærling i Servitørfaget og en lærling i resepsjonen med vg2 Reiselivsfag.
De som jobber på Dr. Holms er stolte av å være en del av hotellets historie. Den strekker seg 110 år tilbake.

les mer

Reiseliv

Hallingdal er en av norges sterkeste reiselivsregioner og kan by på flere spennende lærebedrifter.

les mer

Kokk

I Hallingdal finner du mange hoteller og restauranter med svært høy grad av fokus på service, opplevelser, mat og drikke.

les mer

Salg

Salg handler i stor grad om å sette kunden i fokus og å skape fornøyde kunder.

les mer

Tømrer

Ta læretiden din som tømrer i Hallingdal, der hus -og hyttebygging har lange tradisjoner.

les mer

Skogfag

Skogfaget skal legge grunnlaget for yrkesutøvelse innen forvaltning og drift av skog.

les mer